Down The Rabbit Hole
Featured
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

Down The Rabbit Hole 2022 maakt ticketinfo bekend

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole maakt vandaag de informatie rondom de ticketverkoop voor 2022 bekend. Op zaterdag 27 november is er een pre-sale voor ticketkopers van de voorgaande jaren. Vanaf 4 december om 11:00 gaat de reguliere verkoop voor de overgebleven tickets van start.

Naast dat vanmorgen een deel van de line-up voor DRTH 2022 bekend is gemaakt, maakt het festival nu ook de ticketinfo bekend. Als je wilt genieten van artiesten als Gorillaz, Disclosure en The War On Drugs, zet dan 27 november en 4 december in je agenda.

Een festivalticket voor het volledige festival inclusief tentencamping met je eigen tent en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €210,-. Hier komen nog €10,- servicekosten bovenop. Er worden geen dagkaarten verkocht voor het festival. Daarnaast geeft de organisatie aan dat als blijkt dat het festival ook volgend jaar niet door kan gaan, er weer een nieuwe ticketregeling komt.

Ticketinfo pre-sale

Op zaterdag 27 november om 11:00 start een pre-sale voor mensen die een ticket hadden gekocht voor de edities van 2020 en 2021. Deze mensen krijgen als eerste de kans om een ticket voor 2022 te bemachtigen. Hierbij kun je het maximale aantal festivaltickets bestellen dat je in 2020/2021 had aangeschaft. Als je hier recht op hebt, ontvang je een mail van Ticketmaster met alle informatie.

Ticketinfo reguliere verkoop

Op zaterdag 4 december om 11:00 start de reguliere ticketverkoop via Ticketmaster. Hierbij worden de tickets verkocht die nog over zijn na de pre-sale. Er zijn in totaal 40.000 tickets beschikbaar voor 2022. Verder kun je bij het kopen van je festivalticket, ook kiezen voor een Collector Ticket. Dit ticket is een pasje in DTRH-stijl dat je met een lanyard om kunt hangen.

Down The Rabbit Hole 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Door de aanhoudende cornacrisis ging het festival deze zomer niet door. Ook in 2020 ging het festival om dezelfde reden niet door. Onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Wie we volgend jaar op het festival kunnen zien, is nog niet geweten.

  • Locatie: Groene Heuvels, Nederland
  • Datum: 1-3 juli 2022
  • Tickets: Uitverkocht!
  • Meer informatie op de festivalpagina
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.