Stromae plant festivalzomer, ook rondom Lowlands 2022

Stromae

Yep je leest het goed, Stromae maakt een deel van zijn festivalzomer bekend. Zo kunnen we zien dat er rondom Lowlands 2022 nog een plaatsje vrij is. Zien we de zanger terug in Biddinghuizen?

De festivalzomer van Stromae is al goed gevuld. Een headlinerspot op Werchter Boutique en een optreden op Les Ardentes stonden al vast, maar nu maakt hij ook de rest van de zomer bekend. Zo zien we genoeg ruimte rondom Lowlands 2022. Met andere woorden, de kans is wel heel reëel dat de zanger een stop plant in Nederland.

Het is alweer een hele poos geleden dat we de Belg live aan het werk zagen. Zijn laatste optreden is alweer zeven jaar geleden. Toen was hij te zien in de Ziggo Dome en op Pinkpop.

Lowlands 2022

Alpha op Lowlands
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

A Campingflight to Lowlands Paradise of kortweg Lowlands is een driedaags muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks in Biddinghuizen (Flevoland) gehouden wordt. Naast muziek is er nog een heel wat andere dingen te beleven. Zo kun je je verdiepen in literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip. Keuze genoeg dus. Afgelopen twee edities gingen niet door, door de coronapandemie. Wie we volgend jaar op de planken gaan zien, is nog even af te wachten.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 19, 20 en 21 augustus 2022
  • Tickets: Kaartjes worden terugbetaald
  • Meer informatie vindt je terug op de site van het festival.
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.