Stromae plant festivalzomer, ook rondom Lowlands 2022

626
Stromae

Yep je leest het goed, Stromae maakt een deel van zijn festivalzomer bekend. Zo kunnen we zien dat er rondom Lowlands 2022 nog een plaatsje vrij is. Zien we de zanger terug in Biddinghuizen?

De festivalzomer van Stromae is al goed gevuld. Een headlinerspot op Werchter Boutique en een optreden op Les Ardentes stonden al vast, maar nu maakt hij ook de rest van de zomer bekend. Zo zien we genoeg ruimte rondom Lowlands 2022. Met andere woorden, de kans is wel heel reëel dat de zanger een stop plant in Nederland.

Het is alweer een hele poos geleden dat we de Belg live aan het werk zagen. Zijn laatste optreden is alweer zeven jaar geleden. Toen was hij te zien in de Ziggo Dome en op Pinkpop.

Stromae

Stromae scoorde in 2009 een wereldhit met ‘Alors On Dance’Het leek het begin van een jarenlange muziekcarrière, want de Belg scoorde nadien met nummers als ‘Papaoutai’ en ‘Formidable’ hit na hit. De festivalpoorten stonden wagenwijd open. Stromae trakteerde zijn publiek niet alleen op muzikale hoogstandjes, maar ook op ongenaakbare choreografieën en prachtige outfits.De kleding die hij draagt is van Mosaert, zijn eigen kledingmerk.

Maar na 2014 besloot de zanger zijn muziekcarrière op een lager pitje te zetten. Hij focuste zich volledig op zijn eigen kledinglijn en de hoop op een muzikale comeback werd jaar na jaar kleiner. Tot 2021. Met zijn nieuwe single ‘Santé’, blaast Stromae nieuw leven in zijn carrière.

Lowlands 2022

Alpha op Lowlands
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

A Campingflight to Lowlands Paradise of kortweg Lowlands is een driedaags muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks in Biddinghuizen (Flevoland) gehouden wordt. Naast muziek is er nog een heel wat andere dingen te beleven. Zo kun je je verdiepen in literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip. Keuze genoeg dus. Afgelopen twee edities gingen niet door, door de coronapandemie. Wie we volgend jaar op de planken gaan zien, is nog even af te wachten.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 19, 20 en 21 augustus 2022
  • Tickets: Kaartjes worden terugbetaald
  • Meer informatie vindt je terug op de site van het festival.
Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)