Stromae is de headliner van Werchter Boutique 2022

Stromae

Stromae is terug! De Belgische superster komt op 19 juni 2022 naar Werchter Boutique. Tickets gaan woensdag 13 oktober om 10:00 in de verkoop.

Naast Werchter Boutique speelt Stromae in 2022 ook op Les Ardentes, beide in België.

De carrière van Stromae is intrigerend. Na een bescheiden succes met ‘Alors On Danse’ (2009) catapulteerde het album Racine Carrée (2013) hem tot wereldroem. Wat volgde was een zegetocht: in het begin van de zomer nog bescheiden in de namiddag op Pinkpop 2014, maar later was hij al de grote afsluiter van Rock Werchter 2014 en ook op Lowlands mocht hij een dag afsluiten. De show op Sziget ging zelfs de boeken in als één van de beste aldaar ooit. Er volgde uitverkochte Ziggo Domes en Sportpaleizen en hij won de ene na de andere prijs. En toen? Stilte. Compleet van de radar.

De terugkomst van Stromae is één van de meest langverwachte in de muziekindustrie. In 2019 was er nog een featuring met Coldplay op ‘Arabesque’ en eerder dit jaar bereikten de eerste berichten ons dat nieuwe muziek en liveshows in het vat zaten. Die geruchten klopten dus. 2022 wordt het jaar. Stromae terug op de troon.

Tickets voor Werchter Boutique kosten 92 euro en gaan woensdag 13 oktober om 10:00 in de verkoop via ticketmaster.be. De tickets voor Les Ardentes gaan maandag 11 oktober om 11:00 in de verkoop via lesardentes.be.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 19 juni 2022
Line-up
Gorillaz
Stromae
Years & Years
Tickets Niet meer beschikbaar.