De Festivalpodcast over stijgende ticketprijzen, Little Simz, Eurosonic en meer

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek

Julia van KINK en Jos van Festileaks komen elke twee weken samen om bij te kletsen over alles wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Zo ook deze week weer. Een spiksplinternieuwe aflevering staat voor je klaar! S04E02 is dat, voor wie de administratie bijhoudt.

De Festivalpodcast is altijd al een show geweest met veel input van luisteraars. Je hoort regelmatig fans vertellen over hun favoriete artiesten en festivals en via het Festileaks Forum worden discussiepunten aangedragen. Nu bieden we nog meer mogelijkheid tot interactie, want de Festivalpodcast heeft z’n eigen groepje op Whatsapp. Lid worden? Gezellig! Check festileaks.com/whatsapp!

Ook in deze episode:

  • What happened met die Bruce Springsteen touraankondiging?
  • Eurosonic wordt weer digitaal. Is dat de moeite?
  • Tickets voor 2022 zijn ongekend duur. Hoe komt dat en stopt het ooit nog?
  • Little Simz! Da’s een van de hotste namen voor volgend jaar. Julia spijkert je bij over deze rijzende ster.
  • De BKS line-up kort wordt besproken, net als die van Mad Cool.
  • Primavera on a roll: terwijl de hele wereld huiverig kijkt naar de toekomst van evenementen schieten zij nieuwe festivals de wereld in.
  • Jos is zijn vervelende verwende zelf en Julia mag haar fangirlschap uit de kast halen (en het is een keer niet over Taylor Swift!).

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of eigenlijk in iedere app die jij maar wilt (nou ja, als ‘ie iets met podcasts te maken heeft dan). Zoek gewoon ‘Festivalpodcast’ en je vindt ‘m ongetwijfeld!

I want more!

Leuk dat je het leuk vindt! We nemen de Festivalpodcast al sinds 2019 op, dus er staat een leger aan episodes klaar om terug te luisteren. Heb je dus geen zin om te wachten op de nieuwe aflevering? Check dan eens onze archiefpagina:

De Festivalpodcast

Festivalpodcast
Photo: Nathan Reinds

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks