Dit zijn de 100 Beste Tracks van 2021 volgens de Festileaks-redactie

‘Marea (We’ve Lost Dancing)’ van Fred Again.. en The Blessed Madonna is door de redactie van Festileaks verkozen tot de beste track van 2021. Dit werd zaterdag in de spannende live uitzending onthuld. Goldband en Froukje maken de top 3 compleet. Check nu de hele lijst!

Het einde van 2021 is in zicht. Zeker in festivalland was het weer een bewogen jaar. Opnieuw konden we niet zo hard losgaan als we in het voorjaar misschien nog durfden te hopen. Maar al die artiesten die we op onze favoriete festivals zouden bewonderen, zaten die stil op de bank? Gelukkig niet: zij waren vooral bezig met het maken van de leukste muziek. Aan de Festileaks-redactie de eervolle taak om de beste tracks er voor jullie uit te vissen!

Dit is de lijst

De gehele redactie van Festileaks, bestaande uit 74 leden, stemt traditiegetrouw op hun top 10 favoriete nummers van het jaar. De #1 weegt het zwaarst, de #10 het lichtst. Zo kom je met 74 stemlijstjes op een kleurrijke top 100 uit, met noteringen voor alle uithoeken van het muzikale spectrum.

Verslag van de marathonuitzending