Pinkpop plant bomenkap voor vergroting terrein rond Stage 4

Pinkpop 2018
Photo: Monique Biermans /Festileaks

De organisatie van Pinkpop heeft grootse plannen voor de transformatie van Stage 4. Zo is er namelijk bij de gemeente Landgraaf een verzoek ingediend om een bossage bij Megaland te kappen.

In december 2021 liet Pinkpop al weten Stage 4 uit te breiden. De bekende tent van het festival wordt vervangen door een openluchtpodium. Het podium, wat sinds 2014 een onderdeel van het Limburgse festival is, wordt wegens succes uitgebreid. Hierdoor zijn er in 2022 meer acts te zien op het podium. Wie we terug gaan zien op het vernieuwde podium, is nog niet bekend.

De bossage die wordt weggehaald is te vinden tussen Megaland en de voormalige autokino (zie afbeelding). Met de kap wordt er een flinke oppervlakte aan het festival toegevoegd. Op ons forum wordt al flink gespeculeerd over de nieuwe indeling en plannen van het festival. Zelf ook meepraten? Neem dan een kijkje op de nieuws- en geruchten pagina van Pinkpop 2022.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.