Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Pinkpop 2022 transformeert Stage 4 voor editie 2022

Foto: Bart Heemskerk

Nadat Pinkpop vorige week maar liefst 28 nieuwe namen op ons losliet bleek er sprake van nog meer nieuws. Zo breidt het festival Stage 4 wegens succes uit en zijn er meer acts te zien op dit podium.

Daarnaast krijgt ook de vorm van het podium een make-over. Waar Stage 4 oorspronkelijk een tent was, is dit vanaf 2022 een openluchtpodium. Daarmee schaart het zich naast de Main Stage en IBA Parkstad Stage als derde openluchtpodium. Het derde podium, de Brightlands Stage, blijft een tent. Daarmee kent het uitverkochte festival in totaal vier podia.

De legendarische editie van 2014 was tevens de eerste keer dat de Pinkpopgangers kennismaakten met Stage 4. Wegens succes kent de programmering vanaf 2022 een uitbreiding en zijn de optredens die hier plaatsvinden door meer publiek te bezoeken.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.