Stromae naar Ziggo Dome op 14 april 2023

Stromae

Het is nog ver weg, maar Stromae fans kunnen 14 april 2023 alvast in hun agenda schrijven. Op die datum komt de Belgische artiest naar de Ziggo Dome. Dit optreden is onderdeel van zijn ‘Multitude tour‘.

Dit is niet het eerste optreden dat is aangekondigd na zijn zeven jaar afwezigheid. Zo verzorgt hij op 27 februari 2022 ook een optreden in de AFAS Live. Dit concert is geen onderdeel van zijn tour, maar hoort samen met een optreden in Brussel en Parijs bij de ‘Avant Premieres’, de voorpremières. Dit optreden was al snel uitverkocht. Of het optreden daadwerkelijk door kan gaan, blijft nog even de vraag.

Ondanks dat het optreden pas in 2023 gehouden wordt, gaan de kaarten deze vrijdag al in de verkoop. Op vrijdag 21 januari begint de kaartverkoop om 10:00. Tickets zijn te koop vanaf €56,-. Meer informatie over de tickets en de plattegrond is te vinden op de website van de Ziggo Dome.

Stromae op festivals

Stromae is terug van weggeweest. Niet alleen heeft hij concerten gepland, ook zien we hem terug op de festivals. Zo staat hij bijvoorbeeld op het affiche van Sziget 2022. Ook doet hij festivals in België aan: Werchter Boutique en Les Ardentes. Of de zanger ook festivaloptredens in Nederland verzorgt is nog even de vraag. Toch is het geen gekke gedacht dat we Stromae ook op de Nederlandse festivals terug gaan zien. Hij lijkt zijn tour namelijk rondom Lowlands te plannen.

Vraag je je af hoe zo’n festivaloptreden van Stromae er uit kan zien? Check hier het optreden van Stromae op Pinkpop 2014!