Line-ups everywhere! De Festivalpodcast over o.a. Rock Werchter, Lowlands en Sziget

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Een covid-besmetting per host later is De Festivalpodcast na ruim een maand gedwongen afwezigheid weer terug. Jos en Julia hadden een hoop in te halen, want het festivalnieuws volgde zichzelf de afgelopen weken in hoog tempo op. Je kunt nu luisteren naar S04E05 van De Festivalpodcast, een co-productie van Festileaks en KINK.

Er valt aardig wat in te halen deze aflevering. Je werd de afgelopen weken van alle kanten bekogeld met nieuwe namen. Sommige boekingen waren aangenaam verrassend, anderen waren juist oud en vertrouwd. Wat spreekt jou meer aan? Laat je horen in ons Whatsapp groepje via festileaks.com/whatsapp.

Verder hebben we het ook over:

En nog veel meer! Julia en Jos nemen voorzichtig met elkaar hun festivalagenda’s voor komende zomer door, blikken terug op de Taylor Swift vs Damon Albarn feud en kwijlen nog even weg bij emopunkhemel When We Were Young. Luisteren maar.

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

https://open.spotify.com/episode/4CyfRiTiQcPsP9Ksh5mVCe?si=zxRvE5ATTiaxDzqwd0oQ5A

Zin in meer?

Al onze vorige afleveringen zijn ook terug te beluisteren. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide bespreking van Sam Fender in de uitzending van afgelopen december. Laat vooral weten wat jouw favoriete afleveringen en rubrieken zijn. Oude afleveringen terugluisteren

De Festivalpodcast

Festivalpodcast
Photo: Nathan Reinds

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.