Charlotte de Witte, Scuba en meer naar Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Sandor Csudai

Balaton Sound 2018 heeft afgelopen week weer een hoop nieuwe namen bekendgemaakt. Onder meer Charlotte de Witte, Scuba en CamelPhat zijn te bewonderen aan het Hongaarse Balatonmeer.

De voetjes kunnen dus weer als vanouds van de vloer op het Hongaarse electro-festival. Naast bovengenoemde namen zijn ook onder meer Matrixxman, Richy Ahmed en Claptone niet te beroerd een feestje te bouwen. In een eerder stadium wist het festival zich al verzekerd van optredens van onder andere Rita OraMartin Garrix, The Chainsmokers en Axwell Λ Ingrosso. De line-up tot dusver is terug te vinden op de officiële website.

Vind je het affiche nog niet overtuigend genoeg? Lees dan hier waarom wij vinden dat je Balaton Sound een keer moet meemaken.

Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Gottscháll Gergő -Rockstar Photographers

Balaton Sound vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 8 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival dat bekend staat als ‘Sgizets elektronische zusje’ trekt elk jaar weer mensen vanuit heel Europa. In 2017 prijkten Kygo, Hardwell en Armin van Buuren nog bovenaan het affiche. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees dan ons festivalrapport!

In 2018 zijn onder meer Axwell Λ IngrossoThe Chainsmokers, David Guetta en Martin Garrix op het festival te zien. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2023

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €76. Combitickets vanaf €235. Kopen