Balaton Sound deelt nieuwe namen. Onder andere Paul Kalkbrenner en Dubfire geven optredens aan het Balatonmeer.

Paul Kalkbrenner en Dubfire voeren de nieuwe serie namen aan. Naast deze grootheden voegt het festival meer namen toe. Check alle bevestigingen hier:

 • Marco Carola
 • The Martinez Brotherz
 • Hernan Cataneo
 • Dubfire
 • Deborah Deluca
 • Matador
 • Alle Farben
 • Egbert
 • Eelke Kleijn
 • Nusha
 • Monika Kruse
 • DJ W!ld
 • Claptone
 • Paul Kalkbrenner
 • Nic Fanciulli
 • Camelphat
 • Chelita Manuhutu
 • Jamie Jones
 • Detlef
 • Nick Curly
 • Wade
 • Andrea Oliva

Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner is een Duitse DJ en producer. De doorbraak voor de Duitser kwam in 2009, toen hij samen met zijn broer Fritz de hit ‘Sky and Sand’ uitbracht. Sindsdien gaan alle deuren voor Paul Kalkbrenner open en hij is regelmatig op festivals te vinden.

Balaton Sound 2019

Balaton Sound nacht

Photo: Bodorkós Máté

Balaton Sound vindt aankomend jaar plaats van 3 tot en met 7 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa aan. Dit jaar bouwen onder meer Armin van Buuren, Marshmello, The Chainsmokers en Tiësto een feestje op het festivalterrein. Tickets zijn inmiddels in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Afgelopen zomer won het festival nog de Festival Award voor ‘Beste Logistiek’. Met acts als The ChainsmokersAxwell Λ Ingrosso en Charlotte de Witte was het ook toen flink dansen geblazen. Ben je benieuwd hoe de voorgaande editie was? Bekijk dan ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.