Volbeat vervangt Queens of the Stone Age op Pinkpop 2022; ook Chef’Special en Selah Sue toegevoegd

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nieuws vanuit Landgraaf. Chef’Special en Selah Sue vullen de Pinkpop-zaterdag en op zondag wordt Queens of the Stone Age vervangen door Volbeat.

Vandaag maakt de organisatie van Pinkpop bekend dat de nummer 35 en 14 van de Festival Acts Top 100 der Lage Landen het zaterdagprogramma compleet maken. Dat betekent dat zij op dezelfde dag een optreden geven als o.a. Pearl Jam, Måneskin en Royal Blood.

Ondanks dat het zaterdagprogramma van Pinkpop 2022 compleet is, is de Pinkpop-zaterdag nog niet volledig gevuld. De tickets zijn namelijk niet helemaal uitverkocht en er is dus nog plek voor bezoekers op zaterdag. De weekendtickets zijn wel allemaal de deur uit.

Met deze laatste twee zaterdagtoevoegingen komt het huidige totaal op 54 acts te staan. Dat betekent dat er de komende tijd nog 8 bands/artiesten bekendgemaakt zullen worden.

Volbeat vervangt Queens of the Stone Age

Verdrietig nieuws voor liefhebbers van Queens of the Stone Age en goed nieuws voor Volbeat fans. Door gewijzigde tourplannen lukt het Queens of the Stone Age niet op een optreden in Landgraaf te geven deze zomer. Gelukkig weet de organisatie met Volbeat een waardige vervanger in huis te halen. De Amerikaanse rockband zou in 2020 al op Pinkpop spelen en kan dat optreden nu mooi inhalen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel