Måneskin bevestigd voor Pinkpop 2022

Na eerdere geruchten is het nu echt officieel: Måneskin is bevestigd voor Pinkpop 2022! De Italiaanse band versterkt de zaterdag waar ook onder andere Pearl Jam en Royal Blood zullen spelen.

Goed nieuws voor de fans van Måneskin! Zaterdag 18 juli staat de winnaar van het Eurovisiesongfestival op de planken in Landgraaf. Hiermee zijn de eerdere geruchten nu echt bevestigd door Pinkpop. Precies 200 dagen voor de start van het Limburgse festival werden we getrakteerd op dit cadeautje.

Fans van de Italiaanse glamrockband hebben geluk. Ondanks dat het hard gaat met de Pinkpop-kaarten, zijn de zaterdagtickets nog niet uitverkocht. Wie Måneskin op Pinkpop wil zien zal €120,- moeten betalen. Tickets zijn hier te koop. Naast de Italiaanse band staan onder meer ook Pearl Jam, Royal Blood en Courtney Barnett op de Pinkpop-zaterdag geprogrammeerd. Wie weet komen er komende dagen nog nieuwe namen bij. Festivaldirecteur Niek Murray laat in een eerder interview weten vóór Sinterklaas nog meerdere namen bekend te willen maken voor het festival in Landgraaf.

Måneskin

Måneskin werd opgericht in 2016 en verkreeg bekendheid in Italië door tweede te worden bij de Italiaanse X Factor. De band rondom Damiano David brak pas echt door na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 2021. Nummers als ‘Zitti E Buoni’ en ‘I Wanna Be Your Slave’ eindigen hoog in internationale hitlijsten. In 2022 reist de Italiaanse band door Europa met de ‘Loud Kids on Tour’. Met de immense populariteit van de band was het optreden in de AFAS Live binnen enkele seconden uitverkocht. Later in het jaar zal Måneskin ook op Pinkpop 2022 en Rock Werchter 2022 te zien zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.