Combitickets Pinkpop 2022 uitverkocht

Photo: Dennis van der Bruggen

De combitickets voor Pinkpop 2022 zijn compleet uitverkocht. Je kunt je nog wel aanmelden voor een wachtlijst voor als er weer tickets vrij zouden komen.

Nadat Pinkpop gisteren een nieuwe lading namen heeft aangekondigd vlogen de tickets eruit. Gisteren waren er nog 250 combitickets te krijgen. Deze zijn nu compleet uitverkocht. Ook de vrijdagtickets zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets te krijgen voor de zaterdag en zondag van het festival.

Wachtlijst tickets Pinkpop 2022

Voor wie toch graag een weekend naar Pinkpop zou willen gaan is er een wachtlijst. Dit geldt ook voor de mensen die graag op vrijdag willen gaan. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een melding als er eventueel weer tickets vrijkomen. Je kunt je aanmelden door de tickets te selecteren die je graag zou willen hebben. Als je op ‘doorgaan’ klikt krijg je de optie ‘meld je aan voor de wachtlijst’ te zien.

Voorpret

Photo: Dennis van der Bruggen

Als je je ticket al binnen hebt voor Pinkpop 2022 is het tijd voor de voorpret. De headliners voor de komende editie zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons. Ook staan Queens Of The Stone Age, Twenty One Pilots en Deftones volgend jaar op het festival. Daarnaast kun je ook genieten van Nederlandse artiesten als De Staat, Froukje, Wies en Eefje de Visser. Via onze Spotify kun je alvast genieten van een playlist met nummers waarvan je volgend jaar live kunt genieten.

Je hebt volgend jaar ook nog eens de keus of je op een normale festivalcamping wilt staan of dat je op de luxe camping Glampink gaat staan. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de geruchten rondom Pinkpop? Of wil je gezellig meepraten over Pinkpop 2022? Check dan even ons forum!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke