Lowlands camping veel schoner achtergelaten dan voorgaande jaren

Publiek
Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De Lowlands camping was maandagochtend schoner dan ooit te voren. Met een shout out naar jullie laat de organisatie via een Instagram post dit mooie nieuws weten.

Na twee jaar was het eindelijk weer zover: Lowlands 2022. In de afgelopen twee jaar hebben we heel wat tijd gehad om na te denken en dus ook over duurzaamheid. Dat was te zien aan hoe jullie de camping achterlieten.

Met hier en daar nog een partytent, kon je er niet nog meteen een hele kudde schapen over laten lopen. Toch was er al een heel verschil te merken ten opzichte van de afgelopen jaren. Zo is het niet alleen makkelijker voor de organisatie van Lowlands maar ook nog eens beter voor het milieu. Een echte win-winsituatie dus. Gaan we volgend jaar voor een volledig schone camping?

Post-Lowlandsdepressie

Voor velen was Lowlands 2022 één van de laatste festivals en valt zo het doek over de festivalzomer van 2022. Geen paniek, met de aftermovie kunnen we toch nog even terug in de tijd gaan. Daarnaast vroegen we aan jullie wie nu eigenlijk de beste act van deze editie is. Waren het The Opposities of Arctic Monkeys? Of gingen Tash Sultana of Eefje de Visser met de kroon lopen? Ben je benieuwd? Check dan snel de top 25, door jullie gekozen.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Verkoop start 04 Feb 11:00.