MY BABY, Navarone en nog vijf nieuwe namen voor Pinkpop 2022

Photo: Femke Valks / Festileaks

Pinkpop 2022 voegt zeven nieuwe namen toe aan het affiche. Onder de nieuwkomers zijn onder andere MY BABY en Navarone te vinden. De line-up is bijna compleet, het is nog wachten op één ontbrekende act.

Carnaval is voorbij in het zuiden van het land en dat weet Pinkpop 2022 ook. De poster van het Landgraafse festival is met de laatste toevoegingen bijna compleet. Eerder gaf festivaldirecteur Niek Murray al aan dat acts niet twijfelen over het doorgaan van Pinkpop 2022. Dat blijkt uit deze aankondiging waarbij ook overzeese artiesten in het pakketje zitten. Dit zijn de nieuwe namen voor Pinkpop 2022:

  • Blaudzun
  • MY BABY
  • Navarone
  • Rare Americans
  • Smash Into Pieces
  • Sylvie Kreusch
  • W.H. Lung

Rest van het affiche

We weten op dit moment bijna het volledige affiche van Pinkpop 2022. In het persbericht is te lezen dat er nog één laatste act moet worden aangekondigd. Door het wegvallen van Queens Of The Stone Age kondigde de organisatie onlangs Volbeat al aan als vervanger.

Wie er dit jaar bij wil zijn heeft alleen nog de optie om een zaterdag- of zondagticket aan te schaffen. De tickets voor de vrijdag met Metallica en de weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Tickets voor Pinkpop 2022 zijn hier te koop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Ruben Bodelier

Masterstudent Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Kendrick Lamar naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Lana Del Rey.

Meer van Ruben