Stereophonics en meer bevestigd als special guests bij Kings of Leon

Photo: Andrew Whitton

Nieuwe namen voor het extra concert van Kings of Leon. Onder meer Stereophonics en Balthazar mogen de Amerikanen vergezellen in Weert.

Naast de twee bovenstaande artiesten mogen ook Ten Times A Million het beste van zichzelf geven op het extra concert. Deze acts zijn dan ook de special guests op het concert van Kings of Leon. Op 7 juli kun je ze allemaal aan het werk zien op het evenemententerrein in Weert.

Dit feest staat los van het festival Bospop, wat op hetzelfde terrein plaatsvindt. Wil je dit niet missen? Geen paniek, er zijn nog steeds tickets beschikbaar.

Photo: Andrew Whitton

Stereophonics

Stereophonics is een rockband uit Wales, opgericht in 1992. Vijf jaar later kwam hun debuutalbum. De band behaalde wereldwijd succes met hun tweede album Performance and Cocktails. Hun unieke geluid bevat elementen van alternatieve rock en Britse rock, die hebben bijgedragen aan hun succes. Stereophonics wordt beschouwd als een van de meest succesvolle Welshe rockbands, die op vele spraakmakende festivals over de hele wereld spelen en headlinen, waaronder Glastonbury, Reading en Leeds en het Isle of Wight.

Bospop Logo

Bospop 2022

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 8-10 juli 2022
Line-up
Skunk Anansie
Kensington
Sting
Tickets Niet meer beschikbaar.