The Killers, Twenty One Pilots en Martin Garrix naar Colours of Ostrava 2022

Photo: Danny Clinch

Nieuws vanuit Tsjechië! Colours of Ostrava 2022 maakt een nieuwe hoeveelheid (buitenlandse) namen bekend. Kersverse namen als LP en Inhaler voegen zich bij eerder bekendgemaakte Franz Ferdinand en Larkin Poe.

Ook onthult het Tsjechische festival op welke dagen we de optredens kunnen verwachten. Twenty One Pilots is bijvoorbeeld de headliner voor woensdag 13 juni. Martin Garrix sluit het festival af op de 16e. Alle bekendgemaakte namen en de dag van optreden zijn hieronder te vinden:

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we dik vijftien jaar verder en staat de teller nu op zeven albums. Het meest recente album Pressure Machine verscheen in augustus 2021.

In 2020 zouden de Amerikanen onder meer TW Classic en de Ziggo Dome aandoen, maar deze shows werden vanwege de coronacrisis geannuleerd. In 2022 keren de heren uit Las Vegas naar Rock Werchter zelf in plaats van TW Classic.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2022

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 13-16 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.