The Killers vergezellen Paul McCartney op TW Classic 2020

1236
Rock Werchter 2018, The Killers
Photo: Festileaks

Bam! Weer een nieuwe naam voor TW Classic 2020. De organisatie van het Belgische festival maakt zojuist de komst van The Killers bekend.

The Killers komen naar TW Classic 2020! Eerder werd de komst van Paul McCartney bekendgemaakt. Voor de Amerikaanse band is dit niet de eerste festivalshow voor 2020. Zo staan de heren onder meer op Mad Cool en  Hurricane Festival, Southside Festival. Door deze aankondiging kunnen we de band schrappen voor een zondag-headlinersspot op Pinkpop.

The Killers

Albuquerque/New Mexiko

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf albums. Ter promotie van het laatste album Wonderful Wonderful ging de band in 2018 op tournee. Ook festivals werden aangedaan: ze stonden onder andere bovenaan de poster van Rock Werchter 2018. 

Met het nieuwe album Imploding The Mirage op komst gaan de heren in 2020 weer op festivaltour. Vooralsnog staan shows op Hurricane Festival, Southside Festival, Mad Cool en TW Classic. Of de heren naar Nederland komen is momenteel nog niet geweten.

TW Classic 2020

TW Classic

TW Classic is een eendaags festival en is voortgekomen uit Rock Werchter; het wordt dan ook op hetzelfde terrein gehouden. De ‘klassieke variant van Werchter’ heeft daarentegen maar één podium. Op het programma staan doorgaans ervaren en succesvolle artiesten, aangevuld met kleinere Belgische en Nederlandse acts. 

Eerder stonden onder meer Guns N’Roses, Bruce Springsteen, Robbie Williams en The Rolling Stones op de planken van het festival. De hoofdact van 2019 was Bon Jovi. Voor komende zomer pakt de organisatie uit met onder meer Paul McCartney en The Killers.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 21 juni
  • Ticktets: een kaartje kost je €96,-
  • Voor meer informatie kun je terecht op festivalwebiste.
Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.