The Killers naar Ziggo Dome in 2020

The Killers
Photo: The Killers at EXIT 2017 by Rob Loud


Fans van The Killers opgelet: op 6 juli geeft de band een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Imploding The Mirage Tour.

We kunnen The Killers in 2020 eindelijk weer in de Ziggo Dome bewonderen. De indie-rockers stonden er tweemaal eerder, namelijk in 2013 en 2018. Dit jaar staat in het teken van de nieuwe plaat Imploding The Mirage. Het zesde studioalbum zal komende lente uitkomen, al is een exacte releasedatum vooralsnog onbekend. Het album is de opvolger van het in 2017 uitgekomen Wonderful Wonderful

Met de aankondiging van een gloednieuwe tour is het nu de vraag of we de band aankomende zomer ook op nabije festivals kunnen verwachten. Tot nu toe zijn The Killers bevestigd voor onder meer Mad Cool, Hurricane Festival, Bilbao BBK Live en Southside Festival. Ook vergezellen de heren Paul McCartney tijdens het Belgische TW Classic 2020.

De kaartverkoop voor de Imploding The Mirage Tour in de Ziggo Dome gaat op vrijdag 14 februari om 10:00 uur van start. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf albums. Ter promotie van het laatste album Wonderful Wonderful ging de band in 2018 op tournee. Ook festivals werden aangedaan: ze stonden onder andere bovenaan de poster van Rock Werchter 2018. 

Met het nieuwe album Imploding The Mirage op komst gaan de heren in 2020 weer op festivaltour. Vooralsnog staan shows op Hurricane Festival, Southside FestivalMad Cool en TW Classic. Ook staan de heren in juli in de Ziggo Dome in Amsterdam.