Kunnen we binnenkort het blokkenschema van Pinkpop 2022 verwachten?

Pinkpop 2018 Jess Glyne IBA Stage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

Pinkpop 2022 gaat over zo’n twee en een halve maand van start. De line-up is bijna compleet en dan vragen we ons natuurlijk af: Wanneer komt het blokkenschema online?

Een maand geleden werden er zeven nieuwe acts aan de line-up van Pinkpop 2022 toegevoegd. Ook weten we dat we nog op slechts één act wachten tot het programma van het Limburgse festival volledig gevuld is. Dat betekent dat het blokkenschema van Pinkpop 2022 niet lang op zich zal laten wachten en de fanatieke Pinkpop-ganger eindelijk kan beginnen met puzzelen.

Maandag kwamen wij tot de ontdekking dat er waarschijnlijk nu wordt gebouwd aan de pagina van het blokkenschema van Pinkpop 2022. In een nieuwsgierige bui besloten we https://www.pinkpop.nl/2022/tijdschema in de URL de typen. En zowaar stuitten we op een soort van tijdschema. Helaas nog zonder veel duidelijkheid, maar het lijkt erop dat Metallica van 22:00 – 00:00 speelt.

Pinkpop Podia

Een andere ontdekking is de nieuwe namen van de podia. Zo heet de Mainstage tegenwoordig de South Stage. Ook de Brightlands Stage is van naam veranderd. Dit podium gaat tegenwoordig door het leven als de Tent Stage. IBA Parkstad Stage en Stage 4 behouden wel hun eigen naam. Als laatste lijken we afscheid te moeten nemen van Garden of Love. Het podium waar in 2019 onder andere David Keenan en Nana Adjoa een optreden gaven.

Nog een ontdekking zijn de verschillende kleuren bij de dagen. Vanmiddag was op de website te zien dat vrijdag wit was. De zaterdag kleurde oranje en de zondag geel-groen. Wat dit betekent weten we niet precies. Maar we kunnen er wel vanuit gaan dat we binnenkort nieuws vanuit de organisatie van Pinkpop kunnen verwachten. Inmiddels zijn de kleuren weer verwijderd.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen