Ontprikkelen op Paaspop 2022: Hoe dan?!

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

Paaspop wordt niet voor niets ‘The Greatest Show on Earth’ genoemd. Het hele terrein is één groot spektakel. Lampjes, lasers, muziek van alle kanten en randactiviteiten die om je aandacht schreeuwen. Met twee jaar festivalontwenning in de benen kan dat zelfs de meest doorgewinterde festivalganger soms wat te veel worden. Hoe ontsnap je even aan al die prikkels? Waar kun je even uitschakelen en opladen? Wij gaan het terrein op om te onderzoeken waar je goed kan ontprikkelen op Paaspop 2022.

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

Oase

Een oase van rust, de naam zegt het al. Over het algemeen is het hier rustig en kan je fijn even zitten. Aan de andere kant zit deze plek tegen alle schermen van Paaspop aan. Dus inclusief lampjes, flitsende teksten en af en toe een casino-jingle. Misschien werkt het dan als je er met je rug naartoe zit?

Photo credit: Irene Schelwald

Haak aan bij de oude breisters

Het gezelligste clubje van Paaspop 2022 vind je in het hoekje van het randprogrammaterrein, net naast de Theatre. Wie hier naar binnen stapt, wordt begroet door een hartelijk gezelschap dat je met liefde een bol wol en een stel naalden aanreikt. Op tafel liggen eieren met zelfgebreide mutsjes en wol in alle kleuren van de regenboog. Kan je het allemaal even niet meer aan? Pak een bol, begin te breien en maak je hoofd even leeg. Hou je er ook nog een cool kledingstuk of eiermutsje aan over.

Photo credit: Irene Schelwald

De Paaspop 2022 Campingdisco (maar dan overdag)

‘s Nachts kan je er terecht voor vertier op de camping. Overdag liggen er echter zitzakken en kussens om even te liggen of een klein uiltje te knappen in de zon. Zolang er geen muziek door de speakers schalt, is dit een prima plek om je hoofd even wat rust te gunnen.

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

Reuzenrad

Stap in een bakje en geniet van de rust wanneer je even op het bovenste punt van Paaspop bent. Hiervandaan heb je uitzicht over het hele festivalterrein. Van bovenaf worden die prikkels wat gedempt en kan je op een serene manier genieten van het uitzicht.

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

Gewoon in een badkuip

If all else fails kan je natuurlijk ook gewoon in een badkuip gaan zitten. Deze is te vinden op het plein bij de Theatre. Hoewel je er niet compleet de lucht mee in kan schommelen, hangt hij toch een beetje boven de grond voor een mild hangmatgevoel. Heerlijk om even in te liggen en je koude pilsje soldaat te maken.

Wat vind jij van Paaspop 2023?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Paaspop 2023! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Paaspop Logo

Paaspop 2022

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 15-17 april 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.