Kendrick Lamar in oktober naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Kendrick Lamar komt in oktober naar de Ziggo Dome en naar het Sportpaleis. De rapper trapt zijn Europese tour af op 7 oktober in Amsterdam en is op 28 oktober in Antwerpen te vinden. De tour staat in het teken van zijn nieuwe albumMr. Morale & The Big Steppers‘.

Martin had a dream, en wij ook. En dit najaar komt hij uit. Want Kung Fu Kenny weet de weg naar Europa weer te vinden. Deze zomer is de hiphop-legende uit Compton in Europa alleen te zien op Glastonbury Festival 2022. Daar kunnen we dus alvast een glimp opvangen van de show waarmee hij in oktober in onze landen te bewonderen is.

Nadat de rapper deze zomer niet terugkeerde op de affiches van Les Ardentes 2022 en WOO HAH\! x Rolling Loud 2022 staat er nu een zaalshow op het programma. Het voorprogramma zal bij beide shows bestaan uit Baby Keem en Tanna Leone. Tickets gaan hier op vrijdag om 10 uur in de verkoop.

Het is de eerste keer dat de Amerikaanse rapper in Nederland te vinden is na zijn weergaloze optreden op Lowlands 2018. Ondanks dat zijn tour in het teken staat van zijn nieuwe plaat zullen er ook genoeg nummers voorbij komen van ‘Good Kid, m.A.A.d. City‘, ‘To Pimp A Butterfly‘ en ‘DAMN.‘. En die periode ná de festivals deze zomer? Met een optreden van K-Dot in het vooruitzicht, we gon’ be alright!