Lowlands
Uitverkocht
19-21 augustus 2022
Nederland
Biddinghuizen, Nederland

Lowlands introduceert nieuwe groepsplekken op camping

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Gloednieuwe groepsplekken op Lowlands komende zomer. Het gaat hier om simplistische groepsplekken op de camping. Zo komen er onder andere veldjes van 6×6 meter en van 9×9 meter.

De groepscampingplekken van 10×10 meter zijn al volledig uitverkocht. Omdat de aanvragen voor de groepsplekken binnen blijven stromen introduceert de organisatie van Lowlands twee nieuwe plekken op de camping. De Groepscampingplek Basic Small en de Groepscampingplek Basic Large.

Wat houden deze groepsplekken in? Wel je krijgt een gereserveerde plaats waarop je samen met je vrienden je tent kan plaatsen. Daarnaast is er een klein verschil tussen de 10 op 10 meter campingplaats en de twee nieuwe. Zo zijn de kersverse plaatsen vrij basic en is er geen partytent en picknicktafel voorzien.

Tickets voor beide campingplaatsen kun je nu aanschaffen. Voor de iets kleinere plaats betaal je €219,- en voor de de grotere ben je welgeteld €495,- kwijt. Beide plaatsen beschikken over een badhuis en bevinden zich naast Gllamcamp Delluxe. Meer details over de campings vind je hieronder.

DTRH Campinggasten
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Basic Smal

Deze gereserveerde plek is er eentje van 6 op 6 meter waar je je eigen tentje kan opzetten. Er voldoende plaats voor vier opgooitentjes. Het aantal personen dat op deze plek verblijven, mag je zelf kiezen. Wel moeten deze binnen de afmetingen blijven.

Basic Large

Ook deze plaats is geserveerd voor jou en je vriendenhoop. Het verschil? De afmeting plus een partytent. Zo is deze plek 9 op 9 meter. In praktijk kun je hier zes opgooitentjes neerzetten. Daarnaast is er ook plaats voorzien voor je eigen partytent (zelf mee te nemen).

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.