Best Kept Secret 2022 weerbericht: ‘de zon schijnt flink en het blijft droog’

BKS 2019 pootje baden
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Het is bijna niet te geloven na de natte dagen die we afgelopen week hebben gehad, maar het wordt prima weer volgens het Best Kept Secret 2022 weerbericht! De zon schijnt flink in Hilvarenbeek en het blijft op alle dagen droog. Vergeet dus vooral niet je zomerse kleding, suncare producten en zonnebril in te pakken!

Vrijdag 10 juni

⛅️ Verwachting: flinke perioden met zon
? Temperatuur: 23 graden, in de avond dalend naar 19 graden. 
? Aankomsttijd: maakt niet uit, dus kom lekker vroeg 
? Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje, rok. In de avond lange mouwen of een vest. 
Nacht: 14 ºC 
? Festivalweercijfer: 
? Hooikoorts: ja, graspollen 
☀️ Zonkracht:

Vrijdag trekken wolkenvelden over het festivalterrein, maar de zon schijnt vooral in de loop van de middag en in de avond geregeld. We verwachten in totaal 7 uur zonneschijn. Er is 15% kans op een bui, maar over het algemeen is het droog. In de avond koelt het langzaam af naar uiteindelijk 19 graden. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 14 graden.

Zaterdag 11 juni 

⛅️ Verwachting: flinke zonnige perioden
? Temperatuur: 24 graden, in de avond dalend naar 20 graden. 
? Aankomsttijd: maakt niet uit 
? Kledingadvies: zomerse outfit, met nog wellicht iets extra’s voor in de avond 
Nacht: 14
? Festivalweercijfer: 
? Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 7

Het wordt een fraaie zomerdag met 10 uur zonneschijn volgens het Best Kept Secret 2022 weerbericht. Er waait een verkoelende zuidwestenwind en het wordt 24 graden. Let wel op de zonkracht, want die is 7 en verbranden kan daarbij al binnen 10 tot 25 minuten. De zon is het krachtigst tussen 12 en 15 uur, maar ook in de uren ervoor en erna kan je gemakkelijk verbranden. In de avond schijnt nog een tijd de zon en koelt het af naar 20 graden. Ook in de nacht is het vrij helder en koelt het geleidelijk af naar een graad of 14. Een trui of een vestje is dan handig. 

Zondag 12 juni

⛅️ Verwachting: flinke zonnige perioden
? Temperatuur: 24 graden, in de avond dalend naar 19 graden. 
? Aankomsttijd: maakt opnieuw niet uit 
? Kledingadvies: zomerse outfit, met iets extra’s voor in de avond 
Nacht: 13
? Festivalweercijfer: 
? Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 7

Het wordt wederom een fraaie zomerdag met 11 uur zonneschijn. Er waait een matige westenwind en het wordt 24 graden. Let weer op de zonkracht, want die is opnieuw 7, waardoor je weer snel kan verbranden. In de avond schijnt geregeld de zon en het koelt af naar 19 graden. Het is vrij helder en het evenement sluit af met een opkomende bijna volle supermaan.

Voor meer informatie over het Best Kept Secret 2022 weerbericht, bekijk je de weersverwachting van Weeronline.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.