Extra tickets voor Mysteryland 2022 in de verkoop

Mysteryland 2022 kondigt aan nog enkele extra tickets achter de hand te hebben. Als je snel bent, kun je dus van 26 tot 28 augustus nog steeds naar dit spetterende festival in Spaarnwoude, met optredens van onder andere Paul Kalkbrenner, Alan Walker en Armin van Buuren!

Klein aantal Mysteryland 2022 tickets te koop

Het festival geeft aan dat het om geretourneerde tickets gaat. De volgende tickets zijn in beperkte oplage beschikbaar:

  • Zaterdag Tickets
  • Zondag Tickets
  • Camping + Weekend Tickets
  • Premium Zondag Tickets

Reguliere weekendtickets waren al uitverkocht.

Kortom, een mooie buitenkans om eind augustus te gaan genieten van de vetste podia en de grootste danceacts in het mooie natuurgebied van Haarlemmermeer. Wil je nog een ticket scoren? Bekijk dan de ticketshop op de website van Mysteryland. Sla nu je slag, want voor je het weet zijn ook deze extra kaarten uitverkocht.

Duurzamer Mysteryland 2022

Daarnaast is er nog meer goed nieuws te melden: de gemeente Spaarnwoude stelt drie ton beschikbaar voor de aanleg van een elektriciteitsnet op het festivalterrein de Groene Weelde. Daarmee vervalt de noodzaak om vervuilende aggregaten te gebruiken en wordt Mysteryland weer een stukje duurzamer.

Klaar om te dansen?

Op Mysteryland 2022 ben je altijd verzekerd van een heel legendarisch feestje. De grootste dj’s ter wereld zijn aanwezig waaronder Armin van Buuren, W&W, Carl Cox, en nog veel meer (inter)nationale grootheden. Het festival staat bekend om haar uitbundig aangeklede podia. Doe dus je mooiste outfit aan, want in de Haarlemmermeer vind je een zeer aanbod aan Instagrammable festivalplekken.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2022

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 26-28 augustus 2022
Line-up
Alan Walker
DJ Snake
Paul Kalkbrenner
Tickets Niet meer beschikbaar.