Kijken: Rondleiding over het vernieuwde Down The Rabbit Hole 2022 terrein

Down The Rabbit Hole staat op het punt van beginnen! Voor het zo ver is, heeft festivaldirecteur Ide Koffeman in samenwerking met Fuze Tea al een aantal sneak peaks te verklappen. Het festival lijkt zichzelf in aankleding weer flink te overtreffen. Spoiler: er is een enorme river boat – en een fucking achtbaan.

In onderstaande video rondleiding zijn natuurlijk bekende plekjes te zien, zoals de Hotot (main stage) en de Tramontana met daarop de Speaker’s Corner. Maar nog veel interessanter zijn natuurlijk: de nieuwigheden!

Zo is er bijvoorbeeld Bermuda, een gloednieuw deel van het terrein met onder andere een gigantisch kunstwerk waar 18 kunstenaars aan werkten. Het kunstwerk moest eigenlijk een Rabbitfest-tintje geven aan het Lowlands-terrein, toen het er in 2021 even op leek dat het festival daar gegeven zou worden (maar, iets met covid). Nu krijgt het dan toch een prominente plek, gewoon op de Groene Heuvels.

Palmbomen en aluminiumfolie

Bij de Bermuda is ook REX te vinden, een heel nieuw podium waar het festival experimenteert met een uitgebreid elektronisch programma. Onder andere David Vunk en Joy Orbison spelen daar dit weekend een set. Terwijl zij dat doen, kunnen ze kijken naar een speciale achtbaan waar kunstwerken op voorbij sjezen. Dikke eye-catcher!

En over eye-catchers gesproken: nieuw geïntroduceerd wordt ook The Bizarre. Een nieuwe area waar we palmbomen zien die worden omwikkeld door aluminiumfolie. Ook daar spelen dj’s, maar is bijvoorbeeld ook een hosting van S10. Ide verwacht er veel van: “Volgens mij gaat het er hier drie dagen helemaal aan.”

Mississippi river boat

Tot slot is ook The Swamp weer terug, maar in een nieuw jasje. In een gigantische half-vergane Mississippi river boat kun je komend weekend de underground-feesten ‘The Swamp is Lava’ en ‘Gatorland’ vinden. Natuurlijk is Joost van Bellen daar ook weer van de partij.

Genoeg gelezen? Kijken maar!

Mis niks van DTRH22

Festileaks doet uitgebreid verslag van Down The Rabbit Hole 2022. De hele week warmen we je op voor het festival in Beuningen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts, delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen