Lowlands
Uitverkocht
19-21 augustus 2022
Nederland
Biddinghuizen, Nederland

Marcel van Roosmalen, Lale Gül en meer in literatuurprogramma Lowlands 2022

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2022 kondigt het literatuurprogramma aan met lezingen van onder andere Marcel van Roosmalen, James Worthy en Saskia Noort. De lezingen, interviews en voordrachten zijn dagelijks bij te wonen tussen 13:00 en 18:15 op de nieuwe hangplek Current.

Dat Lowlands meer is dan een muziekfestival alleen moge voor iedereen wel duidelijk zijn. Je kunt in Biddinghuizen niet alleen genieten van de beste acts uit de muziekscene, je kunt er namelijk ook je culturele hart ophalen dankzij het uitgebreide randprogramma. Er is onder andere plek voor film, cabaret, dans, en dus ook literatuur!

Literatuurprogramma Lowlands 2022

Het volledige literatuurprogramma luidt als volgt:

 • De Blijde Boodschap
 • De Grote Geile Schrijversbingo
 • Marcel van Roosmalen
 • Mensen Zeggen Dingen
 • Mensen Zijn Ingewikkeld
 • Een Nieuwe Wereld
 • Papieren Helden
 • De Rouwclub
 • Schrijf Me!
 • Unbeschreiblich Weiblich
 • Van God Los
 • Het Wandelverbond

Check de website van Lowlands voor meer informatie over de verschillende voorstellingen.

In Current kun je ook een exemplaar van je favoriete boek bemachtigen bij de Utrechtse Boekenbar. Na elke voorstelling krijg je tevens ook de kans om jouw favoriete paperback te laten signeren door die door jou zo geliefde auteur. Ideaal toch?

Wil je alvast in de stemming komen voor je favoriete festival? Check dan onze playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy