Muse voor speciale show naar Carré: staanplaatsen 137 euro

Geen Johan Cruijff ArenA, ook geen Ziggo Dome. De mannen van Muse komen volgend jaar voor een optreden naar het Amsterdamse theater Carré. De tournee staat in het teken van het, nog te verschijnen, nieuwe album Will of the People.

Het optreden in het Koninklijk Theater Carré staat voor 23 oktober 2022 op de agenda. De kaartverkoop voor het concert start op 24 juni om 10:00. Meer informatie over het optreden en de kaartverkoop is te vinden op de website van Mojo. Daarmee is het een unieke kans om de band in zo’n intieme omgeving te zien. Normaliter speelt Muse wereldwijd de grootste zalen plat. Fans die een poging willen wagen voor een kaartje moeten wel diep in de buidel tasten. Zo kosten staanplaatsen €137,-.

Tijdens de theatertournee zal er ongetwijfeld ook nieuw werk te horen zijn. Muse bracht de afgelopen tijd drie nieuwe singles uit waaronder ‘Won’t Stand Down‘. De nieuwe singles staan allemaal op het nieuwe studioalbum dat op 26 augustus in de schappen ligt. Het nieuwe wapenfeit heet Will of the People en is het negende album van de Britse rockband.

muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Festivals in 2022

Komende zomer is de Britse band op enkele festivals te vinden. Zo kun je ze aan het werk zien op onder meer Mad CoolIsle of Wright en het nieuwe festival Tempelhof Sounds. Een optreden op Nederlandse of Belgische bodem staat deze zomer niet op de planning. Gelukkig staat er in oktober een show in Amsterdam op de planning.

Na acht studioalbums komt er op 26 augustus een opvolger genaamd Will of the People uit. Hoogstwaarschijnlijk krijgen de fans alvast enkele nummers voorgeschoteld op de festivals.