7

De Kick-Off Boat Party is de beste manier om je Sziget vakantie te starten

Foto: Sandor Csudai

Iedereen die wel eens naar Sziget is geweest – of dat dit jaar gaat doen – weet dat de week eigenlijk al de dag vóór het festival start. Veel mensen komen namelijk al een dagje eerder aan, bijvoorbeeld omdat ze met de Sziget Express gaan, en kopen een Move-In Ticket zodat ze op dinsdag al hun tentje op kunnen zetten. Maar wat doe je op die extra vrije dag? Feesten op de Kick-Off Boat Party natuurlijk!

Sziget Warm-up Party
Photo: We Do

Vaar mee tijdens de Sziget Kick-Off Boat Party

Mensen die al eens eerder op Sziget zijn geweest weten dat de Kick-Off Boat Party vaste prik is op de dag voor het festival. Maar tijdens Sziget 2022 gaat de boot voor het eerst ook echt het water op! Dit jaar vaar je dus over de Donau en kijk je uit over het prachtige Boedapest, terwijl je in de stemming komt voor de week die nog komen gaat.

Tegelijkertijd draait Sziget Soundsystem de beste plaatjes in elkaar die je de rest van de week nog op het festival gaat horen. Van de grootste hits van de headliners tot de beste techno die je in het geheel nieuwe Colosseum vast en zeker gaat horen. Alles komt aan bod. Geen betere manier dus om jezelf alvast klaar te stomen voor de festivalweek!

Alles dat je moet weten

Wil je de Kick-Off Boat Party niet missen? Koop dan op tijd tickets (€29), want het feest zal naar verwachting, zoals eerdere jaren, dik uitverkopen. En tegen die tijd? Zorg ervoor dat je op 9 augustus niet te laat bij het Dráva Street Dock bent, want de boot vertrekt om 21.00. Vanaf 20.00 kun je aan boord, en om 01.00 verwacht de boot weer terug aan wal te zijn.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
Joris Voorn
Tame Impala
Tickets Kopen