Cancel-koning Sam Fender strikes again: optreden Sziget 2022 last-minute afgezegd

Sam Fender zegt zijn optreden op Sziget 2022 af. Hij zou eigenlijk later vandaag het voorlaatste hoofdpodium slot innemen op het Hongaarse megafestival. Komende vrijdag staat de Brit op Lowlands geprogrammeerd.

Sam Fender zegt zijn optreden af vanwege problemen met zijn amandelen. Om dezelfde reden zegde hij eerder shows af, waarvan opvallend vaak in de lage landen. Afgelopen jaren werden zijn shows op Rock Werchter (2022), in Tivoli (2021), op Down The Rabbit Hole (2019) en Pinkpop (2019) ook al gecanceld.

Op Sziget is er geen vervangende act voor Sam Fender. Overige acts schuiven door. Arctic Monkeys sluiten vanavond de zesdaagse marathon af.

Optreden Lowlands op losse schroeven

Sam Fender staat aanstaande vrijdag gepland voor een optreden in de Bravo van Lowlands 2022. Vooralsnog gaat dat optreden gewoon door, maar het slechte nieuws laat bij Sam Fender dan doorgaans ook tot het laatste moment op zich wachten. Het zou in ieder geval een lastige clash schelen met die ándere legendarische Brit.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.