Advertisement

Duik nog eens Down The Rabbit Hole met de officiële aftermovie

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is alweer een week geleden dat Down The Rabbit Hole 2022 van start ging. Na drie jaar hopten we als zielsgelukkige konijntjes weer door de Groene Heuvels. Nu kunnen we nog even nagenieten met de aftermovie van DTRH 2022.

Het was weer een mooie editie van Down The Rabbit Hole. Met onder meer Gorillaz, The War on Drugs, Disclosure, Bicep en The Smile wist de organisatie een ijzersterke line-up neer te zetten. Daarnaast werden de rabbits ook in de watten gelegd met een uitstekend randprogramma. Van suppen in de zon tot hangen in de kroonluchters tijdens The Swamp Is Lava, het was allemaal mogelijk afgelopen weekend in Beuningen. Dus geniet en waan jezelf weer even terug met de officiële aftermovie van Down The Rabbit Hole 2022!

Aftermovie DTRH 2022

Wie na deze aftermovie nog niet genoeg heeft van Down The Rabbit Hole, heeft geluk. Wij hebben namelijk ook een hele podcast gewijd aan het festival: de welbekende Festivalpodcast. Zondagochtend bespraken Jos Willemsen en Festileaks-reporter Thijs Jacobs de ins en outs van het Gelderlandse festival.

Down The Rabbit Hole 2023

Ben jij iemand die niet terugkijkt, maar juist vooruit? De datum van Down The Rabbit Hole 2023 is al bekend. Tijdens het eerste weekend van juli mogen we weer neerstrijken op de festivalweide in Beuningen. En voor wie het nooit te vroeg is voor speculaties, deel alvast jouw wensen en verwachtingen van DTRH 2023 op ons forum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.