Down The Rabbit Hole bevestigt data voor 2023

Sfeer Down the Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De stofwolken op de Groene Heuvels zijn amper opgetrokken, of de organisatie van Down The Rabbit Hole maakt al de data voor 2023 bekend. Het konijnfestijn zal volgend jaar plaatsvinden van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli in het vertrouwde Beuningen.

Zet het eerste weekend van juli dus maar alvast met een dikke viltstift in de agenda!

Nu de datum van Down The Rabbit Hole 2023 bekend is, kan het vooruitkijken beginnen. Houd onze festivalpagina van de 2023-editie in de gaten voor de laatste nieuwtjes, aankondigingen en ticketinfo rondom Down The Rabbit Hole.

Kaartverkoop Down The Rabbit Hole 2023

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer tickets voor Down The Rabbit Hole 2023 in de verkoop gaan. Meestal komt de eerste informatie over de kaartverkoop in december naar buiten. Afgelopen editie kostte een weekendticket €220,- (inclusief servicekosten). Met een groepsticket was je al voor €199,- eigenaar van een toegangsbewijs.

Nagenieten van Down The Rabbit Hole 2022

Benieuwd wat je gemist hebt? Of alles nog eens op je dooie gemak teruglezen? Check ook onze andere artikelen over Down The Rabbit Hole 2022.

Wat vind jij van Down The Rabbit Hole 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy