Awakenings pakt uit met 9 events tijdens ADE 2022

Awakenings heeft het Amsterdam Dance Event 2022 programma aangekondigd. Met maar liefst negen evenementen pakt het festival flink uit tijdens het Amsterdamse dance evenement. De shows vinden plaats in onder andere de Gashouder en Ziggo Dome.

Voor het 25e jaar op rij worden er tijdens ADE een reeks events gehost door Awakenings. In de Ziggo Dome vinden drie van de negen evenementen plaats, de andere zes kennen de iconische Gashouder als decor. Met headliners als Charlotte de Witte, Amelie Lens en Carl Cox is de line-up om van te smullen.

Een overzicht van de aangekondigde evenementen is hieronder terug te vinden:

ADE Opening Night (Gashouder, 19 oktober 2022)

Adam Beyer presents Drumcode (Gashouder, 20 oktober 2022)

Richie Hawtin | FROM OUR MINDS (Gashouder, 21 oktober 2022)

Awakenings | TBA (Ziggo Dome, 21 oktober 2022)

To be announced

Charlotte de Witte presents KNTXT (Ziggo Dome, 21 oktober 2022)

Joris Voorn presents Spectrum (Gashouder, 22 oktober 2022)

LIVE: Carl Cox invites Reinier Zonneveld & more (Ziggo Dome, oktober 2022)

Joseph Capriati invites (Gashouder, 22 oktober 2022)

Draag gehoorbescherming

Bescherm jij je oren al voldoende tegen gehoorbescherming? Op een festival loop je namelijk zonder bescherming al snel gehoorschade op. Met de juiste plugs kun je nog jarenlang genieten van de beste muziek op de leukste festivals. En dat zonder piep in je oren. Je kunt gehoorbescherming helemaal op maat laten maken bij bijvoorbeeld een audicien en met een goede zorgverzekering kun je deze kosten zelfs vergoed krijgen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 18-22 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen