Bekijk de video rondleiding over het Lowlands 2022 terrein

Je moet belasting betalen. We gaan allemaal een keer dood. En enkele dagen voor de start van Lowlands verschijnt de video-rondleiding met directeur Eric van Eerdenburg over het vernieuwde festivalterrein. Die derde in het trio van zekerheden des levens dient zich weer aan.

Dit keer scheurt Van Eerdenburg samen met Justin Verkijk over het terrein in Biddinghuizen in een wel heel bijzondere wagen. Achterover gezakt in een een oude Chesterfield(like) sofa – met stuur – maakt het duo de ene flauwe grap naar de ander. Maar belangrijker nog: ze tonen de nieuwigheden op het terrein van Lowlands 2022.

Met onder andere:

  • De nieuwe brug des niet-meer-doods
  • Een blik op de Current, klaar voor rustgevende pianomuziek
  • Adonissen spotten in de Adonis
  • Een poging tot spieken in het Oohlalalaantje, met dickpick-tentoonstelling en de Lowlands naaktkalender
  • Tot rust komen met hottubs en sauna’s
  • Een sneak peek langs de verschillende kunstinstallaties op het terrein
  • En nog veel meer!

Kijken maar. Voorpret is go.

Mis niks van Lowlands 2022

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2022. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Wat vond jij van Lowlands 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Lowlands 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen