Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up op Lowlands 2022!

Fuze Tea Meet-up
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Festileaks is een platform dat drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen. Na ruim 2 jaar opgesloten te zijn geweest, genieten we deze zomer dubbelop van de ontmoetingen met gelijkgestemden. Daarom organiseren we wederom een Festileaks Meet-up, en wel aanstaande zaterdag op Lowlands!

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Natuurlijk houden we rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag na afloop van Goldband (Alpha) af in de buurt van de Heineken tent, waar Weval niet veel later zal optreden.

Datum: Zaterdag 20 augustus
Tijd: 15:15 uur
Waar: La Terraza by Nespresso

La Terraza vind je aan de achterzijde van de Heineken (op Planet Paradise), ergens in het midden van ‘t Bierlokaal en de bitterballenkraam. De ideale plek om elkaar te ontmoeten en toch ook het optreden in Heineken mee te krijgen. La Terraza is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto! Don’t miss it.

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Lowlands!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta!

Wat vond jij van Lowlands 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Lowlands 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen