Uitverkocht Mysteryland 2022 presenteert timetable

Het puzzelen kan beginnen. Mysteryland maakt zojuist zijn timetable bekend. Wie speelt waar, maar vooral wie speelt wanneer? Deze vragen worden eindelijk beantwoord.

Enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Mysteryland is uitverkocht. Met headliners als Armin van Buuren, DJ Snake en Paul Kalkbrenner is dit dan ook geen moeilijke opdracht. Nu maakt de organisatie ook nog eens het blokkenschema bekend.

Via Woov, een app speciaal voor het timetable, kun je je eigen schema maken. Zo heb je altijd je eigen blokkenschema op zak.

Clashes Mysteryland 2022

Wie aan blokkenschema’s denkt, voelt meteen al de keuzestress opborrelen. Zo is er op zaterdag al meteen een overlap tijdens Bizzey en Paul Kalkbrenner. Voor de laatste dag moet je onder meer een keuze maken tussen Ronnie Flex en Armin Van Buuren. Wij wensen je succes!