Win een optreden (incl. festivaltickets) op de Alpha van Lowlands 2022

Gorillaz - Lowlands 2018 - Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Heb jij een gouden keeltje, sta je graag op het podium of doe je er alles aan om nog tickets te scoren voor Lowlands 2022? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Deze week kan je twee festivaltickets én een optreden op de Alpha winnen.

Zaterdag trapt de Alpha af met de Coke Studio sing-along. Tijdens deze sing a long staan onder andere Sophie Straat, Bente, Meau en S10 op het podium. Altijd als eens met een van deze zangeressen op het podium willen staan? Lowlands kan werkelijkheid maken van deze droom.

Doe mee aan de wedstrijd en krijg de kans om een Nederlandse parel te zingen op het grootste podium van Lowlands. Niet alleen win je het optreden van je leven, daarnaast win je ook nog eens twee tickets voor het festival.

Aanmelden

Om kans te maken op het optreden, en de festivaltickets, moet je je star quality vastleggen op beeld. Maak een video waarin je de eerste vier regels van ‘Sterrenstof’ zingt. Verstuur het filmpje naar singalong@lowlands.nl vóór zondag 7 augustus, 23:00. De felbegeerde winnaars krijgen in de tweede week van augustus bericht.

Ook als je nog geen kaarten hebt, is het zeker de moeite waard om deel te nemen! Winnaars zonder tickets voor het festival krijgen namelijk nog twee tickets om van het festival te genieten.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.