Leak: Muse naar Rock Werchter 2023

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Muse zal te zien zijn op Rock Werchter 2023. De headlineshow is nog niet officieel bekend, maar pre-sale website Tixr.com verklapt dat de Engelse rockband zaterdag 1 juli op het podium in Werchter staat.

De geruchtenmolen voor Rock Werchter 2023 loopt al langer op volle toeren. Eerder maakte Muse een aantal tourdata bekend (waaronder een show op het Malieveld in Den Haag) met een heel mooi gat in de vorm van het Belgische festival. Via een onoplettende partner komt het nieuws nu iets te vroeg uit.

Naar aanleiding van de touraankondiging heeft Muse een e-mail met pre-sale links gestuurd naar fans. Woensdag 14 september om 13:00 uur kunnen tickets gekocht worden via Tixr. Alleen heeft er bij dat bedrijf iemand niet opgelet. Behalve de bekende shows staan ook de ticketpagina’s al live voor een drietal festivals. Zodoende weten we dat Muse te zien zal zijn op ‘Werchter Festival’ en Hurricane & Southside Festivals in Duitsland.

In 2021 werd Muse door het Festileaks-publiek verkozen tot Beste Festivalact Aller Tijden. Vanaf vandaag maakt de band weer kans op een nieuwe titel: je kunt namelijk nu stemmen op de Festivalacts Top 100 van 2022.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks