Weerbericht Appelpop 2022: ‘Het ziet er niet best uit’

Appelpop
Foto: Don Crusio/Festileaks

Komend weekend vindt in Tiel het festival Appelpop plaats. Het weerbeeld ziet er voor festivalgangers niet heel best uit. De regenjas of poncho is nodig, want zowel op vrijdag als op zaterdag komt het regelmatig tot enkele buien. Bij buien is ook kans op onweer. Hier lees je wat je kan verwachten als je naar Appelpop gaat.

Vrijdag 9 september

⛅️ Verwachting: af en toe zon, ook enkele regen- en onweersbuien. In de avond vaak droog
🌡 Temperatuur: maximaal 21 graden, aan het eind van de avond 16 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: lange broek, (regen)jas, poncho
⛺ Nacht: 14 graden
🏆 Festival weercijfer: 6
🤧 Hooikoorts: gunstig
☀️ Zonkracht 3

In de ochtend schijnt af en toe de zon, maar in de middag trekken buien over het festivalterrein en bij buien is ook kans op onweer. Tijdens de avonduren is het iets beter, maar blijft neerslag vallen. De temperatuur loopt op naar maximaal 21 graden en er waait een meest matige zuidenwind.

Zaterdag 10 september

⛅️ Verwachting: enkele regen- en onweersbuien. Tussendoor ook af en toe zon
🌡 Temperatuur: maximaal 20 graden, aan het eind van de avond 16 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: lange broek, (regen)jas, poncho
⛺ Nacht: 12 graden
🏆 Festival weercijfer: 6
🤧 Hooikoorts: gunstig
☀️ Zonkracht 3

De bewolking overheerst en er valt van tijd tot tijd regen. Soms kan het ook onweren. In de avond nemen de neerslagkansen af en blijft het steeds vaker droog. De temperatuur loopt op naar maximaal 20 graden en er waait een meest matige zuidwestenwind.

Voor meer informatie over het weer in Tiel bekijk de weersverwachting van Weeronline.

Appelpop Logo

Appelpop 2022

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Guus Meeuwis
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks