5 tips voor een optimale ADE-voorbereiding

Prettige ADE iedereen! Het wordt weer een weekend ramvol elektronisch dance-geweld. Best een pittig weekend met al dat feesten, nachtbraken en overschot aan andere dingen waar je lichaam je niet voor zal bedanken. Toch kun je zonder problemen de eindstreep halen als je goed voorbereid bent. Hoe? Daar helpen wij je uiteraard een handje mee. Hieronder lees je 5 tips voor een optimale ADE-voorbereiding.

#1 Sla genoeg Club-Mate in

Geniet maar drink Mate. Het is de beste tip die we je kunnen geven. Dit van oorsprong Argentijnse drankje bevat genoeg cafeïne om je kater te verbloemen. In Duitsland wordt het vaak gemixt met een shot wodka. Het beste nieuws? Bij de Drankerij krijg je met de kortingscode ADEmetmate nu 10% korting op alle mate’s. Dat zijn er inmiddels best een hoop. Denk bijvoorbeeld aan een ChariTea Mate of het nieuwe Nederlandse Mojo Mate, een goede instapper voor Mate-maagden. Klik maar even hier.

#2 Doe vooraf boodschappen

Niet is zo verneukeratief als om 05:00 thuiskomen na een lange nacht dansen en dan niks in huis hebben. Je wil minstens een tros bananen klaar hebben liggen. Dat geldt overigens ook voor de volgende ochtend als je kneiterbrak wakker wordt. Zorg dat je voor het hele weekend ontbijt in huis hebt. Het liefst iets voedzaams: wij maakten hier alvast een boodschappenlijstje voor je. Zo kom jij het weekend wel door.

#3 Fix je pre’s en afters

Niets zo goed voor de voorpret als een goeie pre-party. Mocht je nog niet willen gaan slapen is een after ook altijd wel gezellig. Zorg dat je deze vooraf aankondigt bij je vrienden. Als niemand de after wil hosten en je linksvoor in de Albert Heijn belandt, word je ook niet echt gelukkig. Dus zorg er vooral voor dat je wat eten en bier in huis hebt. Beter goed voorbereid!

#4 Zet Ticketswap alerts aan

Vrijwel alles is uitverkocht en vrijwel iedereen wil naar minstens 1 feest waar hij/zij nog geen kaartje voor heeft bemachtigd. Niet getreurd, ADE is naast dat het ’s werelds grootste clubfestival is, ook het WK Kruit Verschieten. Iedereen die te hard gaat aan het begin van het weekend, verkoopt al z’n kaarten later in het weekend. Dus download de app en slinger wat alerts aan voor feestjes waar jij net achter het net hebt gevist.

#5 Download je tickets alvast op je telefoon

Met een paar triljard mensen in dezelfde rij voor de ingang staan, is niet altijd even chill voor de ontvangst van je telefoon. Ben je eindelijk aan de beurt, weigert je mailbox te openen. Helemaal naatje. Je kan dit makkelijk voorkomen door alvast al je tickets – of printscreens ervan – vooraf op je telefoon te downloaden.

Mis niks van Amsterdam Dance Event 2023

Dit jaar vind het Amsterdam Dance Event plaats van 18 t/m 22 oktober. Je kunt je uitleven op feesten zoals Awakenings, DGTL, Audio Obscura, Pleinvrees en Into The Woods. Onder meer de Gashouder, de NDSM-werf en de Johan Cruyff ArenA worden omgetoverd tot de dikste clubs ter wereld. Daarnaast zit het dagprogramma ook weer bomvol met interessante workshops en conferenties.

Festileaks doet uitgebreid verslag van Amsterdam Dance Event 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in de hoofdstad met achtergrondverhalen en voorbeschouwingen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.