Mötley Crüe en Def Leppard eerste headliners voor Graspop 2023

Mötley Crüe en Def Leppard zijn de eerste headliners voor Graspop 2023. Beide acts spelen op zondag 18 juni op het Belgische festival. Ze sluiten allebei een podium af.

Niet één maar twee namen maakt Graspop Metal Meeting 2023 bekend. De eerste twee headliners voor volgende zomer zijn Mötley Crüe en Def Leppard. Beide hard rock-acts staan geprogrammeerd op de laatste dag van het festival dat deze editie opnieuw vier dagen duurt. Def Leppard heeft de eer om de South Stage af te sluiten. Mötley Crüe speelt als laatste naam op de North Stage.

De bands geven aan dat ze na het succes van hun tour door Amerika niet kunnen wachten om ook in Europa op te treden. “Crüeheads in Zuid-Amerika en Europa: maak je borst maar nat want we komen eraan”, laat Mötley Crüe in een statement weten.

Start tickeverkoop en andere geruchten

Het is nog niet duidelijk wanneer de ticketverkoop van Graspop 2023 start. De organisatie zegt dat je daarvoor een oogje op de socials moet houden. Ook is het nog even afwachten wie er op de rest van het affiche verschijnen. Er zijn met bijvoorbeeld Slipknot en Avenged Sevenfold in ieder geval geruchten genoeg die spelen. Vooralsnog is het afwachten wie Mötley Crüe en Def Leppard gaan vergezellen in Dessel komende zomer.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.