Graspop Metal Meeting weer vier dagen in 2023

Photo: Tim Vernimmen / Festileaks

Nog meer gitaren en moshpits voor het Belgische festival. Graspop 2023 vindt volgend jaar opnieuw vier dagen plaats. En er lijkt belangrijk nieuws op komst.

Vandaag maakt het metalfestival bekend dat er nogmaals een extra festivaldag komt. De nieuwe data: 15 tot en met 18 juni 2023. Eerder stond al vast dat Graspop terug zou keren op 16, 17 en 18 juni. In 2022 bestond het festival ook uit vier dagen. Toen vierde Graspop haar 25-jarig bestaan met een XL-editie. De extra dag moet goed zijn bevallen, want deze wordt volgend jaar behouden. Of het wederom een volledige festivaldag zal worden zoals in 2022, moet nog blijken.

i

Eerste namen?

Ook is de website van Graspop 2023 gewijzigd met de tekst ‘Are you ready for GMM23?’. Het lijkt er dus op dat we niet lang hoeven op de eerste namen. Een van de grootste kanshebbers is Slipknot. De band heeft meerdere festivalshows bekendgemaakt en is geen onbekende voor GMM. Andere opties die voorbij komen in het geruchtenoverzicht zijn Pantera en Avenged Sevenfold. Het Franse festival Hellfest valt op dezelfde data als Graspop, maar heeft ook nog geen artiesten op het affiche staan. Nog heel even geduld dus…

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Guns N' Roses
Gojira
Ghost
Guns N' Roses, Gojira, Ghost +132 meer
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €299. Kopen