SUPER73 brengt je tijdens ADE gratis van punt A naar B met hun e-bikes

SUPER73 ADE

Terwijl wereldberoemde dj’s en de grootste nachtclubs van onze hoofdstad zich opmaken voor Amsterdam Dance Event, smeert SUPER73 de kettingen van hun SUPER73-S2 e-bikes. Vanaf vrijdag 21 oktober biedt het Amerikaanse lifestylemerk 24-uur lang een gratis hop-on hop-off service aan. Zo ben je er zeker van dat je snel én veilig van festival naar nachtclub en van afterparty naar je hotel of appartement gebracht wordt.

De e-bike motorfietsen plus professionele drivers staan je op te wachten bij de bekendste festivals. Zodra je de elektrische SUPER73-S2 met het gele ADE-vlaggetje spot, kun je ‘m gratis aanhouden. Vervolgens rijdt de driver je naar je volgende bestemming. Zo kun je het Amsterdamse nachtleven ten volste ervaren!

Mis niks van ADE dankzij de SUPER73-S2

De looks van de SUPER73-S2 zijn online eerder vergeleken met een Porsche. Je bent er dus zeker van dat je in stijl van A naar B gebracht wordt. De hoogwaardige elektrische motorfiets is ontworpen voor de stedelijke avonturier. Het aluminiumlegering frame is van vliegtuigkwaliteit en de volledig instelbare voorvork met luchtvering zorgt ervoor dat de e-bike vloeiend over het Amsterdamse asfalt glijdt. Bonuspluspunt? Met een e-bike sta je niet in de file. Kortom: de SUPER73 e-bikes zorgen ervoor dat jij niks mist van je favoriete dance event van het jaar.

OVER SUPER73®

Het Amerikaanse lifestylemerk SUPER73® brengt het motorfietserfgoed en de jeugdcultuur samen met hun hippe, betaalbare en milieuvriendelijke e-bikes. Het merk, opgericht in 2016, is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken voor elektrische voertuigen ter wereld. SUPER73 is massaal opgepikt door sterren als Justin Bieber, Asap Rocky en Diplo.

ADE 2021
Photo credit: Kapa Photography

Mis niks van Amsterdam Dance Event 2023

Dit jaar vind het Amsterdam Dance Event plaats van 18 t/m 22 oktober. Je kunt je uitleven op feesten zoals Awakenings, DGTL, Audio Obscura, Pleinvrees en Into The Woods. Onder meer de Gashouder, de NDSM-werf en de Johan Cruyff ArenA worden omgetoverd tot de dikste clubs ter wereld. Daarnaast zit het dagprogramma ook weer bomvol met interessante workshops en conferenties.

Festileaks doet uitgebreid verslag van Amsterdam Dance Event 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in de hoofdstad met achtergrondverhalen en voorbeschouwingen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.