139 nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2023

Photo: Bart Heemskerk

Eerder deze week kwam de organisatie van Eurosonic Noorderslag met een grote lichting nieuwe namen. Personal Trainer en Jungle By Night maken samen met 137 andere acts de line-up van het showcase festival in Groningen compleet.

Wie voegen zich bij S10 en Son Mieux?

De 139 nieuw aangekondigde namen zullen zich voegen bij de al eerder aangekondigde acts. Zo waren de Nederlandse topartiesten S10, Joost en de Haagse band Son Mieux al onthuld voor Noorderslag aankomende editie. Een aantal bekendgemaakte namen voor ESNS check je hier:

Om alle nieuwe bevestigingen even te checken kun je terecht op de website van Eurosonic Noorderslag.

Eurosonic Noorderslag 2023

Eurosonic Noorderslag 2023 vindt plaats van 18 t/m 21 januari. Op het Groningse showcase festival zullen nieuwe talenten door de hele stad optreden. Voor veel artiesten is ESNS namelijk een opstapje naar de internationale doorbraak. Nederlandse acts zullen optreden op Noorderslag (de zaterdag), en internationale acts mogen op Eurosonic (woensdag t/m vrijdag) optreden. Voor tickets en de complete line-up bekijk je de website van ESNS.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2023

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 18-21 januari 2023
Line-up
Coloray
Mainline Magic Orchestra
Merol
Tickets Niet meer beschikbaar.