The Strokes week na Lowlands op All Points East 2023 in Londen

De tweede headliner voor All Points East is bekend. De Amerikaanse rockband The Strokes staat op 25 augustus op het Engelse festival: een week na Lowlands 2023. Zien we hen ook in Biddinghuizen?

De kans dat The Strokes komende zomer weer een uitstapje naar Nederland gaan maken is groter geworden. Nadat zij afgelopen jaar al headliner waren op Best Kept Secret 2022, zou Lowlands 2023 zomaar de band kunnen gaan presenteren. De Amerikanen stonden al een tijd in ons geruchtenoverzicht voor de komende Lowlands editie, maar met een tweede bevestigde Europese show neemt de kans toe. Eerder werd de band al aangekondigd voor Cala Mijas 2023.

The Strokes zijn de tweede headliner voor All Points East 2023, nadat Stormzy al werd aangekondigd voor 18 augustus. Naast de indieformatie staan ook Yeah Yeah Yeahs, girl in red en Amyl and the Sniffers op vrijdag 25 augustus in Londen. Zullen deze namen wellicht ook naar Biddinghuizen komen? Voor een compleet overzicht van de aangekondigde namen, zie onderstaande Instagram post.

Lowlands 2023

Het zal niet meer lang gaan duren voordat wij nieuws krijgen vanuit de organisatie van Lowlands 2023 en of we The Strokes kunnen verwachten. De eerste namen voor Lowlands komen meestal in de laatste week van januari. Wellicht zien we dan Julian Casablancas en co. aangekondigd worden? Het wordt in ieder geval steeds drukker met de kanshebbers de laatste weken, met onder andere Blur en Aphex Twin toegevoegd. Wie verwacht jij op de weide? Speculeer samen met andere liefhebbers mee op het Festileaks forum!

All Points East Logo

All Points East 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 18-28 augustus 2023
Line-up
Dermot Kennedy
Jungle
Haim
Tickets Niet meer beschikbaar.