Lowlands 2023 deelt eerste namen: Billie Eilish, Florence + The Machine en meer

Lowlands maakt de eerste namen voor de editie in 2023 bekend. Er werd al een tijdje gespeculeerd, maar nu weten we het zeker: Billie Eilish, Florence + The Machine en Charlotte de Witte zijn 18, 19 en 20 augustus te vinden in Biddinghuizen.

Lowlands 2022 was pas net voorbij of over de eerste namen voor 2023 werd al gespeculeerd. Na lang speculeren zijn ze er dan eindelijk. Met Billie Eilish en Florence + The Machine bevestigt het festival sterke headliners. Daarnaast staan ook Underworld en Nothing But Thieves voor volgend jaar op het affiche. Check alle bevestigingen hieronder:

Vooruitblikken naar Lowlands 2023

Ook met Foals en Joost weet Lowlands ook in 2023 weer mooie namen naar Flevopolder te halen. Afgelopen editie waren Stromae, The Opposites en Goldband de grootste hits. Zij wisten stuk voor stuk een uitstekende show neer te zetten. Daarna won Goldband zelfs de Festivalacts Top 100. Naast muziek zijn er nog een heel wat andere dingen te beleven. Zo kun je je verdiepen in literatuur, film, cabaret, ballet en theater. Ook ligt er dit jaar meer focus op duurzaamheid. De 29ste editie wordt dan ook de eerste keer dat het hele festival geheel muntloos is.

Het affiche van Lowlands 2023 begint met deze namen al aardig vorm te krijgen. Welke artiest op welke dag speelt, is nu nog niet bekend. Intussen zijn de geruchten voor de overige kanshebbers nog steeds in volle gang. Wil je mee speculeren? Dat kan op het Festileaks forum!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.