Advertisement

Leak: Alter Bridge (waarschijnlijk) naar Graspop 2023

Oeps, foutje. De grafisch vormgever van Alter Bridge heeft een aantal namen op de tourposter niet goed genoeg verstopt, waardoor een bezoekje aan Graspop 2023 bevestigd lijkt.

Alter Bridge maakt vandaag een lijstje tourdata bekend. Op de poster zijn enkele locaties weggestreept. Een dikke, grijze balk kan echter niet verhullen dat een bezoekje aan Graspop Metal Meeting op de planning staat. Zet je leesbril maar even op.

De Amerikaanse band zal dit jaar onder andere Nederland, Frankrijk en Duitsland aandoen. Het gaat om zaal- en festivaloptredens. Hoewel noch Alter Bridge noch de organisatie van Graspop 2023 het gerucht heeft bevestigd, spreken de pootjes van de doorgestreepte letters voor zich. Alter Bridge zal donderdag 15 juni in Dessel verschijnen.

Graspop 2023

De fans van het festival in Dessel zitten al een tijdje in spanning. Wie mogen de laatste headlinerspots bekleden? We zullen nog even geduld moeten hebben. De kaartverkoop voor de concerten van Alter Bridge start op 17 februari. Misschien wordt dat wel vergezeld met nieuws uit België.

Ondanks dat de doorgestreepte datum niet te lezen is, kan alleen de donderdag van Graspop 2023 nog plek bieden aan Alter Bridge. Op vrijdag staan de heren alweer in Frankrijk. Tot nu toe is alleen de zaterdag van GMM uitverkocht. Een dagticket voor donderdag 15 juni kost 119 euro en is beschikbaar via de officiële website van het festival.

Wie hoop jij nog te zien in Dessel? Meld je aan op ons forum en discussieer gezellig mee! Of kom alvast in de stemming met onze playlist.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.