Het paasweekend onder de loep in de nieuwe Festivalpodcast

Paaspop 2019
Photo: Paaspop 2019

De klok is een uur vooruit en dat betekent dat het paasweekend dichtbij is. In de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast bespreken we dit eerste echte festivalweekend van het jaar. Maar ook kijken we buiten Europa naar het beste van de Zuid-Amerikaanse festivals en blijft Taylor Swifts megatour niet onbesproken.

Je hoort onder meer:

  • Tja, dat paasweekend. Moet je naar de klassieker Paaspop of toch naar DGTL? Of is compleet uit je stekker bij Awakenings de beste optie?
  • Scroll tien minuten op Tiktok en je komt automatisch wel terecht bij de drie uur durende The Eras Tour van Taylor Swift terecht. Dus daar moet je het even over hebben.
  • De Zuid-Amerikaans festivals zijn van start en met livestreams kunnen we precies zien wat voor sets artiesten neerzetten. We bespreken de highlights.

Ook bespreken we deze episode weer wat de community bezighoudt. Dat bevat deze keer een gekke festivalfittie met de Amsterdamse gemeente, de onnodige U2 release en een zeer opvallende act op Lollapallooza. Maar ja, je kunt ook gewoon luisteren in plaats van dit lezen.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‚ÄėFestivalpodcast‚Äô in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode Logo

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19 oktober 2023
Line-up
Adam Beyer
Bart Skils
Juliet Fox
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.