John Coffey naar Paaspop, Jera On Air en Dauwpop 2023

Appelpop John Coffey moshpit
Foto: Don Crusio/Festileaks

Aan het begin van deze maand werden we aangenaam verrast door de glorieuze terugkeer van de hardrockers van John Coffey. Op 16 december 2023 geeft de band een show in AFAS Live. Maar niet voordat ze de festivalweides omver hebben gewalst.

John Coffey is terug, en dat gaan we weten ook! De groep maakt vandaag een drietal festivals voor aankomende zomer bekend: Paaspop 2023, Jera On Air 2023 en Dauwpop 2023 kunnen zich schrap zetten. Want ook in 2023 heeft John Coffey een reputatie waar te maken. Volgende week zijn de mannen al te vinden op het podium in Schijndel.

Comeback

Begin deze maand werd de terugkeer van de rockband groots aangekondigd met de nieuwe single ‘Steam Waltz’ en een aantal gratis shows in Tilburg, Apeldoorn, Rotterdam en Groningen. Op 16 december speelt John Coffey de Amsterdamse AFAS Live plat. Meemaken? Deze show is nog niet uitverkocht!

John Coffey

De Nederlandse rockformatie werd in 2002 opgericht en werd vernoemd naar het personage uit The Green Mile. Vooral in de festivalzomers van midden jaren ’10 liet John Coffey vrijwel overal een spoor van vernieling achter. Velen zullen de band vooral kennen van het legendarische moment waar zanger David Achter de Molen een biertje vangt op Pinkpop 2015. Je kunt hieronder nagenieten van deze show.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2023

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 2-3 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.